utgång på ingång

Godmorgon på er!
Kom precis hem igen, vi sov kvar igår och kollade på film tills 3 inatt, blandannat American history X, det är en så GRYMT jävla bra film, trots att jag har sett den 100 gånger, jag gråter varje gång! helt ofattbart hur man kan lyckas så bra med en film, gash!
Ikväll blir det bara filmkväll och pizza, för att imorgon tidigt på morgonen ska vi åka på kryssning, så vi ska vara i slussen typ 06:00, ja som ni har märkt har jag ändrat mina planer rätt mycket, men det är för att mina föräldrar har svårt att bestämma sig, suck.
Men kryssning blir det iallafall imorgon och vi kommer hem på lördag morgon. och då lär det ju bli massa roliga bilder där ifrån iallafall, precis som förra gången jag och vincent åkte båt.

här kommer en bild ifrån förra kryssningen:



pösss


Älvsjö'

Hej allihopa!
Det blev tydligen inget åland idag, familjen ska tydligen rikta in sig på en kryssning istället i slutet av veckan, och även hyra en stuga här någonstans i sverige, så det blir mys, vi åker tillsammans med några vänner till familjen,
just nu sitter jag och vincent hemma hos ''dom'' i älvsjö och hackar grönsaker, för vi ska äta tacos, och sen ska vi nog sova kvar här, men om vi inte gör det så ska vi in till stan och dra en kvällsfika med Cornelia, fast har dock glömt mobilen hemma, klumpiga jag !

peeace


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från en shoppingrunda runt söder med underbara victoria, ska försöka spara mina pengar lite, men med mig hem fick jag iallafall yttligare ett par jeans! (bilden under)
från början var vi i skanstull, och kollade i massa butiker, sen tog vi en promenad till slussen och kikade i typ alla affärer där med, sen avslutade vi med en fika på sandys, självklart uteservering i det fina vädret!
och imorgon blir det ännu varmare !

puss



Godmorgon

Tjenare,
vaknade för några timmar sen, och han inte ens gå upp innan victoria ringde och frågade om vi kunde ses på söder, så nu är jag påväg dit, vi ska kolla i affärer och kanske dra en fika nånstans, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, här kommer iallafall dagens :

Facelook & outfit.

puss



Segt..

Denna kväll blev lika seg som alla andra senaste veckan, har bara vart hemma ikväll, kollade på beck igen,
undra varför jag är så såld på däckare och mord filmer.. ?
men som sagt, den senaste veckan/dagarna har jag bara vart hemma och myst, laddar väl upp inför den kommande veckan, sofie kommer hem på onsdag också och då ska vi ut och röjja, har inte sett henne sen skolavslutningen, idag kom mina föräldrar hem och vi åt typ jordens godaste '' vegetariska '' lassange, så nu är jag mätt och nöjd för kvällen, ska nog lägga mig och sova, ikväll blir första gången jag sover ensam på 4 veckor och 3 dagar. gud så skönt!




Beslutsångest?

Jag sitter fortfarande och funderar på min hårfärg.
jag nöjer mig aldrig, när man är blond vill man vara brunett och tvärtom, jag testade charlottas löshår igår och gud vad de kändes konstigt, jag undrar nu vad NI tycker är finast?

Så här är dagens fråga,

VILKEN FÄRG TYCKER DU ATT JAG PASSAR BÄST I ?


smått shoppande

Idag var jag i slussen med elin, mötte henne där runt halv 4 och med mig hem fick jag blandannat ett par jeans.
inte världens finaste kanske, men jag behöver verkligen jeans!

det blev ingen maria inatt, så jag får träffa henne senare i veckan istället, idag därmot funderar jag på att sova hos charlotta i rönninge, rooligt, hoppas att det blir så.
om ungefär en timme kommer mamma och pappa hem från landet, nu har jag och syrran vart hemma ensamma i en vecka, och det är verkligen förs nu jag inser hur mycket jag älskar mina föräldrars mat, vi har typ ätit makaroner i en vecka, jag vill aldrig flytta hemifrån, hehe, här kommer iaallfall lite bilder på dagens shopping :




Jeansen är ifrån Gina Tricot



Örhängen : Gina tricot
Hår-Rosetter : H&M

Och nu kommer även lite shopping som ja köpte i turkiet, som jag glömde lägga upp bilder på.



Sakner till mig själv.



lacoste tröja till pappsen, parfymen var till mig, dior tröjan till lillasyster



mitt.



parfym till mig, sarong till mamma, väskan till syster



linne till pappa.

pussss


kaos

Okej vilken kaoskväll!
igentligen skulle jag och rebecca på bio men vi missade filmen för att jag var så seg, ush.
snart kommer vincent hit och vi ska ta ett rejält snack. det kan behövas, får se hur de blir senare,
och juste här kommmer två bilder på det jag köpte i förrgår, köpte även lite saker igår men bilder på det kommer senare..




klänning från Gina Tricot, ordinare pris 250:- men den var på rean



Svarta jeans shorts, xxs, hihi skinny bitch !  minns inte vad dom kostade..

skriver mer snart sötungar, puss

Godmorgon ??

Godmorgon allihopa, vaknade precis, jag och rebecca sov i över 10 timmar, galet skönt, idag var det tänkt att jag skulle shoppa med elin och charlotta men det var ju så dåligt väder och så,
så vi skippar det, den som spar den har.
eftersom det är så himla dåligt väder nu så tror jag knappast att det blir utgång ikväll inte, jag har ju vart ute nu flera veckor i sträck så det är rätt skönt att bara ta det lungt,
funderar på att träffa maria en stund, det var ett tag sen, men det blir senare ikväll isånnafall för hon är på waxholm nu, igår var jag och amanda och rebecca hemma här och kollade på alla möjliga olika filmer, allt från skräckis till den galna professorn, nu tänkte jag ta mig ett varmt bad, så jag skriver mer om en stund, pussen


23 juli 2010

Hallå alla sötnosar.
Vincent kom hit inatt och överaskade mig så jag slapp sova själv, somvanligt, har inte sovit ensam på 4 veckor nu, och inatt ska även charlotta och elin sova här, det ska bli superkul, antar att vi ska ut och hitta på något roligt.
men nu ska jag till liljeholmen och möta elin, skriver mer sen.
 
dagens :






puss på er !

600 inlägg

Heellluu bitches!
Idag kan jag inte göra annat än att berömma mig själv, känner mig så grymt duktig som har rensat hela min garderob, dammsugit hela huset, skurat mitt rum och bytt alla lakan och örngott, riktig städerska!
fast jag började röjja när rebecca drog, annars skulle hon haft det grymt tråkigt här.
idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, ska nog sätta mig ner och fundera lite, så bloggar jag mera sen!

puss


Yeeeheye

Igår var jag med sötnosen rebecca edenström, och vi var ute i mälarhöjden och snackade med lite folk, haha fast ingen normal om man säger så, tidigare på kvällen var vi även på preem macken och köpte bullar och oboy, riktig gangster foood.
Idag vaknade vi runt 12 och då åt vi frukost och drog sen till liljeholmen och shoppade lite, hon kanske kommer hit lite senare idag också men jag vet inte än, annars ska jag bara vara hemma med syrran och ta det lungt.  

skriver mer snart bitches! pussssss










Gårdagen!

Godmorgon alla sötnosar, eller ja godnatt för min del, har inte sovit än typ.
Tänkte berätta lite om gårdagen, Vincent tvingade med mig och Charlotta på ''Fest'' i Flatenbadet så vi drog ditåt runt 9, påvägen in till stan så ringde min älskade Elin som jag inte sett på typ 10000 år och frågade om hon fick följa med, och självklart sa jag ja med detsamma, efter att jag mötte charlotta i Tcentralen så åkte vi till gullmars och där stötte vi på Daniel Lembke och Amar!, som jag inte heller har sett på sjukt länge, fast det var dock bara av en slump för att båda reser bort idag, så de kunde inte följa med...
Hur som hellst, kvällen blev jätte rolig, iallafall efter några klunkar cider och glatt folk, men problemet med hela gårdagen var hemvägen.. Vi följde med Elin till gullmars runt 1 typ, sen åkte vi till slussen och sprang upp till Donken en snabbis för att äta lite, och sen skulle vi ta tunnelbanan hem till mig, men när vi väl skulle åka sen så hade tunnelbanan slutat gå, så det stog att den kom efter 4 timmar, då fick vi panik och ringde halva våran kontaktlista och tvingade alla där gå in på SL.SE och förklara hur vi tog oss hem, tillslut hittade vi en nattbuss,
lite kortfattat om min kväll igår, hihi pussss

Lite ego pics innan jag drog ut :






Bilder ifrån kvällen :







Auktion?

Nu tänkte jag ta och sälja lite saker som jag inte har någon direkt andvändning för, allt är oandvänt!
om ni är intresserade och vill diskutera pris, skriv till mig på facebook, Jonnah Fröderberg eller på annat sätt.







(Inte orginal perfymen, kopia, men luktar väldigt likt)

Ni som känner mig kan även nå mig på mobilen.


Bilder ifrån turkiet!

Här kommer lite bilder ifrån turkiet, men tro mig, det vad MYCKET vackrare i  verkligheten!















& hotellrummet..

Mer bilder kommer sen !


Planer..

Ändrade planer, kommer hem till Stockholm imorgon kväll..
då blir det förmodligen mycket bloggande, bilder från turkiet och massa mumsiga nyheter.

här kommer en ''gullig'' bild på mig och charlotta haha


Uppdatering, efter 2 veckor!

Ni är så söta som fortfarande besöker trots min dåliga uppdatering!
just nu befinner jag mig i hälsingland på mitt landställe, tänkte bara lite kortfattat berätta om min senaste vecka här uppe.
Jag åkte till turkiet dagen efter midsommar och kom till sverige den 3:e juli, direkt när jag kom till arlanda plockade pappa upp mig där och åkte direkt hit, så den dagen reste jag i 12 timmar, ganska exakt. finns inte så myclket att säga om den resvägen, det kändes lite ovant att resa ensam men det gick iallafall bra.
När jag kom hit på lördagen sov jag direkt och tog det bara lungt i 3 dagar, sen på tisdagen kom charlotta hit med massa roliga saker i resväskan och dagen efter det kom även vinne, vi tog det rätt lungt den första dagen, men på torsdagen var alla jätte tramsiga och bestämde oss för att gå ner till stranden och där lärde vi känna massa roliga grabbar som tältade på parkeringen, dom killarna började vi umgås rätt mycket med och vi hade jätte roligt, (bortsätt från deras tjejer de hade med sig) för dom var EXTREMT jobbiga, och spelade in och filmade allt jag och charlotta gjorde, och så var dom jätte dryga, men men, surpuppor finns överallt.
hur som hellst, våra dagar här såg ganska lika ut, fast på måndagen var vi på stranden med allihopa, då blev vi väldigt många, vissa var nyktra och andra inte.. men alla fick nog ett gott slut på den dagen ändå, tillochmed jag och charlotta som kom hem 6 på morgonen.

som ni kanske ser nu på bilderna under har jag blivit blondin nu igen, och det kommer massor av bilder senare, för just nu har jag ingen sladd med mig till landet så kan inte lägga in några bilder ifrån turkiet och så, men här kommer lite bilder från veckan som charlotta tog.

och nu säger jag detta så ni vet, jag kommer förmodligen inte blogga nu på typ 3 dagar, så nästa vecka blir det massor av uppdatering!

pusss..






RSS 2.0